Thursday, March 22, 2007

“Non Aesthetics” parties

Non presents:

Ison & Solar

Welcome…

Dj Hell

Παρασκευή 27 Απριλίου ΝΟΝ aesthetics Luv Club ATHENS

Σάββατο 28 ΑπριλίουNON aesthetics Decadence THESSALONIKI

Τα αγαπημένα μας “Non Aestheticsparties με παρουσία 4 ετών στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Ελλάδας, μας εκπλήσσουν ευχάριστα για άλλη μια φορά, προσκαλώντας ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής, τον Dj Hell.

Οι Ison και Solar που ανήκουν στην ομάδα των Non, γνωστοί πλέον στην εγχώρια –και όχι μόνο- ηλεκτρονική μουσική σκηνή, θα μας χαρίσουν μια «luve» και «decadαnce» βραδιά γεμάτη ευχάριστους ήχους, δυνατά beats και μια αξέχαστη εμπειρία παρέα στα decks με έναν από τους πιο καινοτόμους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της σημερινής εποχής…Dj Hell!

Ο Dj Hell είναι ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το μεγαλύτερο δισκογραφικό electro label την «International Gigolo Records», βραβεύτηκε ως ένας από τους πιο επιτυχημένους άντρες του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό GQ και είναι ο αγαπημένος DJ στα fashion shows γνωστών σχεδιαστών (Versace, Costume National, Dior, Hugo Boss).

Info:

Ώρα προσέλευσης: 23.00

Ø Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες καθώς και επιπλέον φωτογραφικό υλικό, θα βρείτε στο Hyperlink: www.non-net.com.

Non Bookings & Μanagement

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των καλλιτεχνών.

*NON pres. Ison & Solar

Ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 90 και καταλήγοντας στις πιο επιτυχημένες club βραδιές στην Ελλάδα, τις Aesthetics, το δίδυμο αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής σήμερα. Με διεθνείς εμφανίσεις σε Λονδίνο, Μόναχο, Βαρκελόνη, Βερολίνο, Κοπεγχάγη κ. α, οι Ison & Solar παρουσιάζουν την ελληνική μουσική σκηνή σε όλη την Ευρώπη. Με κύριο μέλημα την επιλογή και παρουσίαση των νέων μουσικών ρευμάτων και καλλιτεχνικών τάσεων, έχουν εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της διεθνούς σκηνής και άμεσα αναμένεται η κυκλοφορία των πρώτων διεθνών δισκογραφικών τους έργων.

BioDj Hell

Γνωστός ως Dj Hell ( o Helmut Geier) είναι σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε του εξωτερικού -από τις αρχές του ’80 μέχρι σήμερα- ο πιο επιτυχημένος dj σε όλο τον κόσμο. Έχει δημιουργήσει τo μεγαλύτερο δισκογραφικό electro label την International Gigolo Records, ανακαλύπτοντας και στεγάζοντας καλλιτέχνες που σήμερα μεσουρανούν στη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή όπως οι Miss KittinThe Hacker Tiga – Zombie nation και πολλούς άλλους. “Μan of the year” σύμφωνα με το GQ magazine το 2003, ο ίδιος επιμελείται την μουσική στα Fashion Shows των Versace, Costume National, Dior, Hugo Boss στο Μιλάνο κ.ά Κερδίζοντας τον σεβασμό από την αρχή της καριέρας του, παίζοντας στα καλύτερα clubs όλου του κόσμου και κάνοντας συχνά world tour -σχεδόν 2 φορές κάθε χρόνο- ο Hell μέσα στο 2007 έγινε για μια ακόμη φορά εξώφυλλο στο DJ Magazine και συμπεριλήφθηκε στο top 10 των καλύτερων Dj’s (σύμφωνα με το Groove Magazine). Εμφανίζεται κάθε 2 μήνες στο Fabric και στο γνωστό Sonar festival, όπου φιλοξενεί τη βραδιά “Hell & friends” .

No comments: